
Táplálékintolerancia (IgG) panel (54)
Táplálékintolerancia (IgG) panel (54)

Ebben a panelben számszerű eredményt nem, csak minőségi értékelést (negatív/gyengén pozitív/pozitív) adunk meg az egyes tápanyagok mellett.
Táplálékintolerancia (IgG) panel 54 összetétele:
Táplálékintolerancia (IgG) panel 54 | |||
árpa | glutén | zab | rozs |
tönkölybúza | búza | hajdina | kukorica |
köles | rizs | marhahús | csirkehús |
sertéshús | tehéntej | kazein | β-laktoglobulin |
kecsketej, kecskesajt | juhtej, juhsajt | tojássárgája | tojásfehérje |
sárgarépa | hagymakeverék I. (póré és metélőhagyma) | babkeverék (fehér-, zöld- és tarkabab) | bugonya |
paradicsom | gombakeverék I. (laska, csiperke, shiitake és rókagomba) | fokhagyma | hagymakeverék II. (vörös- és mogyoróhagyma) |
káposzta keverék (brokkoli, fejeskáposzta és kelkáposzta) | édesburgonya | hokkaido tök | lencse |
szójabab | lazac | tonhal | rákkeverék (garnéla- és királyrák) |
tőkehal | mogyoró | földimogyoró | mandula |
kakóbab | dió | lenmag | füge |
szőlőkeverék (vörös-, fehérszőlő, mazsola) | alma | kivi | banán |
citruskeverék (citrom, narancs) | méz | fekete tea | kávé |
mustármag | élesztőkeverék (sütő- és sörélesztő) |
Forrás: spektrumlab.hu