Táplálékintolerancia (IgG) panel (54)
Táplálékintolerancia (IgG) panel (54)
Ebben a panelben számszerű eredményt nem, csak minőségi értékelést (negatív/gyengén pozitív/pozitív) adunk meg az egyes tápanyagok mellett.
Táplálékintolerancia (IgG) panel 54 összetétele:
| Táplálékintolerancia (IgG) panel 54 | |||
| árpa | glutén | zab | rozs |
| tönkölybúza | búza | hajdina | kukorica |
| köles | rizs | marhahús | csirkehús |
| sertéshús | tehéntej | kazein | β-laktoglobulin |
| kecsketej, kecskesajt | juhtej, juhsajt | tojássárgája | tojásfehérje |
| sárgarépa | hagymakeverék I. (póré és metélőhagyma) | babkeverék (fehér-, zöld- és tarkabab) | bugonya |
| paradicsom | gombakeverék I. (laska, csiperke, shiitake és rókagomba) | fokhagyma | hagymakeverék II. (vörös- és mogyoróhagyma) |
| káposzta keverék (brokkoli, fejeskáposzta és kelkáposzta) | édesburgonya | hokkaido tök | lencse |
| szójabab | lazac | tonhal | rákkeverék (garnéla- és királyrák) |
| tőkehal | mogyoró | földimogyoró | mandula |
| kakóbab | dió | lenmag | füge |
| szőlőkeverék (vörös-, fehérszőlő, mazsola) | alma | kivi | banán |
| citruskeverék (citrom, narancs) | méz | fekete tea | kávé |
| mustármag | élesztőkeverék (sütő- és sörélesztő) | ||
Forrás: spektrumlab.hu