Időpontfoglalás

Időpont foglalással kapcsolatos fontos információk!

Kérjük, az alábbi vizsgálatok esetén ne online foglaljon időpontot, hanem hívja a partneri vérvételi hely +36 30 590 2404-es telefonszámát hétköznap 13-15:30 időszakban, és az előjegyzés során mindenképpen jelezze, amennyiben a felsorolt vizsgálatok valamelyikéről van szó:

  • terheléses vércukorvizsgálat (OGTT) - csak 18 éven felüliek részére végezzünk
  • terheléses inzulinvizsgálat
  • gyermekvérvétel (6-18 éves kor között)

Éhgyomri vizsgálatra* kérjük, legkésőbb 9 óráig foglaljon időpontot a megfelelően értékelhető laboratóriumi eredmények érdekében.

*Kizárólag éhgyomorra végzendő vizsgálatok: GastroPanel, glükóz, inzulin, koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, lipoprint, triglicerid, vas.
Ajánlottan éhgyomorra végezhető vizsgálatok: albumin, alkalikus foszfatáz, bilirubin (totál és direkt), elektroforézis szérum (ELFO), elektroforézis + paraprotein azonosítás (immunfixációs ELFO), GOT, GPT, GGT, mennyiségi vérkép, összfehérje, Hemoglobin A1c (HbA1c).


Kérjük, ha több személy érkezne hozzánk mintavételre, mindenkinek külön-külön foglaljon időpontot.


18 éves kor és 43 kg testtömeg alatti személyek esetén nem végzünk OGTT-tesztet.


Ezen a vérvételi helyen csak térítés ellenében végzünk vizsgálatokat.

Szíves együttműködését és megértését köszönjük!

A vizsgálatok eredményét igény szerint az Ön által megadott e-mail címre továbbítjuk, vagy személyesen a vizsgálatot elvégző vérvételi helyen veheti át. Több vizsgálat kérése esetén az eredményeket együttesen adjuk ki, de igénye esetén a részeredményeket is megküldjük. Amennyiben nem kéri a részeredmények megküldését, úgy az eredmények küldésének várható időpontja legkésőbb a kért vizsgálatok közül a leghosszabb vállalási idővel rendelkező vizsgálat vállalási napjával egyezik meg.

vércsepp
bg bg